Leuk? Share!

blog-hoegaatdereisverder

Nog niet klaar…

Drie jaar geleden zijn we begonnen met het idee van DrawYourMap en nu hebben we al 7 reis-doe-boeken uitgebracht. Daar zijn we heel blij mee! Maar hoe nu verder? Want het blijft een fantastisch en inspirerend onderwerp: stedentrips met kids leuk en leerzaam maken voor kinderen én ouders.

Zeg nou zelf… kom je aan in een stad als Den Haag, een leuk appartement geregeld via Airbnb. Regent het de hele dag. Wat is dan het eerste wat je doet? Je grijpt je mobiel en zoekt via Google naar: ‘Den Haag + kids’. En zo komen de websites meteen boven water. In Nederland kom je al heel ver met Kidsproof. Zij hebben zelfs een agenda voor iedere stad. Heel erg handig!

Help ouders op weg

Robin, mijn lief én de bedenker van de DrawYourMap-serie, bedacht in 2014 al dat er een platform zou moeten komen voor ouders die steden bezoeken in Europa en daar informatie over willen. Op één plek, per stad en gericht op kinderen. Bijvoorbeeld wat er te doen is bij slecht weer in Parijs of waar je de lekkerste ijsjes kunt halen in Rome. En nu gaan we het gewoon doen! Natuurlijk niet alleen, want wij weten ook niet alles. Bovendien hebben we tijdens het maken van onze boekjes al heel wat fantastische blogs gelezen over trips naar Parijs, Barcelona etc…

En er zijn ook hele leuke, informatieve andere reisboeken voor ouders én hun kinderen. Die kunnen natuurlijk ook een mooie plaats krijgen op het platform. Kijk bijvoorbeeld eens naar de boeken van Kidskompas.

Hoe maak ik een platform?

Dat platform is leuk bedacht door Robin, maar ik moet het gaan doen. Deze wereld is totaal nieuw voor mij… dit wordt een nieuw avontuur!

Een reis op zich. Hoe kom ik van A naar B? Welke hobbels en bobbels ga ik tegenkomen? Ik krijg er wel kriebels van in mijn buik. Dit onderzoek alleen is al een blog waard. Lees je mee? Tips en blogs zijn welkom! Ik ga op ontdekkingstocht…

The following two tabs change content below.
Met DrawYourMap ontdek je opnieuw hoe mooi en interessant de Europese steden zijn! Bekijk de wereld door de ogen van een kind.

Laatste berichten van Lisa van Gaalen (toon alles)

Geef een reactie