Leuk? Share!

Verdwaald op internet

 

Nog maar net op weg en nu al verdwaald.

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat Robin en ik van plan zijn een platform op te zetten voor stedentrips met kids, als vervolg op onze 6 reis-doe-boeken.

Op die site willen we leuke reisboeken en blogs voor ouders met kinderen plaatsen en wie weet wat er allemaal nog bij komt kijken.

Zoeken

Ik was al aan het speuren wat er momenteel zoal te vinden is op dat gebied. Veel! Maar niet specifiek ‘stedentrips met kinderen in Europa’. Mooi!

Ik krijg wel haast want ik ben vast niet de enige met dit idee.

Dus ik moet naarstig op zoek naar bloggers die schrijven over stedentrips in Europa met hun kinderen.

Twijfel niet en stuur je verhaal over je laatste of volgende stedentrip met kinderen!

Ik kom op het net al een paar hele leuke tegen, zoals:Leukmetkids.nl en Fabmama.nl ik krijg ook al spontaan aanbiedingen van lezers van mijn vorige blog. Die willen wel blogs aanleveren. En ik kan jullie vertellen: dat belooft wat. Fijn zeg, zoveel enthousiasme. Daar worden we blij van! En de aankomende reizigers vast ook!

Op het pad blijven

Ik kwam er meteen al achter dat er een duidelijk kader moet komen: grote steden met kinderen binnen Europa, dus geen kleine steden als Utrecht. Daar is tenslotte binnen Nederland Kidsproof al fantastisch voor… en anders raakt de site te versnipperd… denk ik.

Op bloggenenloggen.nl krijg ik bruikbare tips hoe een goed blog geschreven moet worden. Heel erg handig. Die site gaat sowieso in de bookmarks.

De weg kwijt

Ik heb wat ontwerpjes gemaakt van de toekomstige site en nu zoek ik op Themeforest.net naar allerlei templates die ik zou kunnen gebruiken. Ik zie letterlijk door de bomen het bos niet meer. Wat weet ik weinig. Help! Ik weet nog net wat ik mooi vind en wat niet, maar verder?!

Hoe vind ik de weg in deze onbekende wereld?

Lees je mee hoe de onderzoekingstocht verder gaat in mijn volgend blog?

The following two tabs change content below.
Met DrawYourMap ontdek je opnieuw hoe mooi en interessant de Europese steden zijn! Bekijk de wereld door de ogen van een kind.

Laatste berichten van Lisa van Gaalen (toon alles)

2 Reacties
  1. Hoi Lisa, met deze template kun je alles zo’n beetje naar je eigen hand indelen en vormgeven: http://themeforest.net/item/avada-responsive-multipurpose-theme/2833226
    Wij gebruiken hem best vaak voor onze klanten. Mocht je nog een webhoster zoeken of meer info willen over het bouwen van sites mag je me altijd mailen of bellen. Liefs!

  2. Geweldig template, Irma! Heel fijn dat je mijn blog hebt gelezen en me deze tip hebt gegeven! Dit zou ‘m wel eens kunnen worden. Ik kan eigenlijk bijna niet wachten…

Geef een reactie