Mapping the City!

Barcelona met kinderen

Barcelona met kinderen - DrawYourMap

Stedentrip Barcelona met kinderen

DrawYourMap Barcelona maakt een stedentrip leuk en leerzaam voor kinderen én ouders! Het is een reis-doe-boek waarmee je de bijzondere personen en interessante plekken van de stad leert kennen. Door je eigen kaart te maken, ontdek je de stad én weet je wat je wilt zien.

Weet jij welke kunstenaar hout, stro, zand en zelfs modder op zijn schilderijen plakte? Of welke beroemde Spaanse kapitein als eerste rondom de wereld zeilde? En wist je dat ze de Sagrada Família al sinds 1882 aan het bouwen zijn en dat die nog steeds niet af is… ?

Met DrawYourMap Barcelona leer je deze stad op een leuke en interactieve manier kennen. Wil je meer informatie over de inhoud: klik dan op de cover “Barcelona” hiernaast.

Voor andere leuke activiteiten voor kinderen in Barcelona ga je naar onze Pinterest pagina of volg je ons op Facebook.

Leuke sites over Barcelona!

BroodEnTomaat.com

Bij BroodenTomaat vindt je prive tours voor een toegankelijke prijs en van hoge kwaliteit. Ontdek de verborgen plekjes van Barcelona!

HolaBarcelna.nl

Geboren en getogen in Barcelona blogt Marta Rubio met veel plezier over haar stad. Leuke tips en uitgebreide informatie.

Bruisend Barcelona

Op Bruisend Barcelona vind je veel handige informatie en leuke tips om op je eigen manier deze bruisende stad ontdekken.