Mapping the City!

Hoe maak ik de site in de stijl van DrawYourMap?

Hoe maak ik de site in de stijl van DrawYourMap?
Leuk? Share!

Hoe maak ik de site in de stijl van DrawYourMap?

In mijn vorige blogs hebben jullie kunnen lezen over mijn zoektocht om een platform op te richten voor stedentrips voor ouders én kinderen in Europa. Inhoud is wel duidelijk, maar de vorm?

Ik had geen idee hoe ik het moest aanpakken: het goede template vinden is echt lastig, ik zag het niet voor me hoe onze site er dan uit zou komen te zien..

Plakken en knippen

Dus wat heb ik gedaan? Ik heb screendumps gemaakt van de templates van WordPress, in dit geval de tip van Irma: het Avada-thema en ben daar overheen beeld en balken gaan plakken in de sfeer, kleuren en thema van DrawYourMap.

Nu krijg ik tenminste een gevoel en een idee. Zo wordt het wat helderder in mijn hoofd. Vinden jullie het al wat worden?

Iets voor jou?

Sterker nog: zien jullie je eigen blog, boek, route, programma er al tussen staan? Gaarne reactie achterlaten als je leuke content kan leveren voor de aankomende site! En ook als je nog tips of op/aanmerkingen hebt…

site ontwerp b
site ontwerp a
site ontwerp a
site ontwerp d
site ontwerp f
The following two tabs change content below.
Met DrawYourMap ontdek je opnieuw hoe mooi en interessant de Europese steden zijn! Bekijk de wereld door de ogen van een kind.

Geef een reactie